h1

Răspuns în scrisoare deschisă

martie 4, 2007

Ne-a sosit o scrisoare deschisă a pastorului Paul Negruţ ca răspuns la o altă scrisoare deschisă trimisă în urmă cu ceva timp de domnul Ioan Pop. Domnul Ioan Pop este cel care a trimis pe internet pentru prima dată Pdf-urile celor două texte, originalul şi textul incriminat ca plagiat, împreună cu solicitarea unei lămuriri din partea lui Paul Negruţ, lămurire pe care tocmai a primit-o.

Textul ne-a sosit in inbox cu precizarea „pentru clarificare şi rugăciune”, de aceea, în scopul clarificării, dar şi pentru a chema mai mulţi la rugăciune credem că este potrivit să aşezăm explicaţiile pe care şi aşa domnul Ioan Pop le va trimite mai departem inclusiv către preşedinţia României, , după cum obişnuieşte.

Autorul a ales să trimită la mai mulţi destinatari textul scrisorii din două motive:

1. pentru că se adevereşte ceea ce spunea zilele trecute Ioan Gug: cei care atacă şi răspîndesc veştile rele nu sunt la fel de harnici şi în a răspîndi dreptul la replică.

2. este cunoscut obiceiul domnului Pop de a interveni în textele trimise şi de a le modifica după bunul său plac înainte de a le trimite către alte adrese. Acest al doilea motiv ar fi destul pentru a căuta şi un alt spaţiu de apariţie a explicaţiei în afară de scrisoarea domnului Pop.

Citiţi aici

%d blogeri au apreciat: