h1

10 mai!

mai 10, 2007

De ce amintesc de ziua Regelui?

Pentru că Regele Mihai I este un om extraordinar şi pentru că în „Biblie nu am găsit Preşedinţi I şi Preşedinţi II, ci numai REgi 1 şi Regi 2”. 🙂

11401062711.jpg

De aia!

Într-o Republică în care viaţa politică ne oferă atîtea pricini de rîsu-plîns bîlbăiala dînsului genetică este atît de elegantă faţă de bîlbîielile liderilor politici ale acestui veac.

Tot respectul!

7 comentarii

 1. Felicitari, Marius! Esti printre putinii baptisti care nu au uitat de 10 mai!


 2. Frate Marius, ma simt incurajat de mesajul dumneavoastra in legatura cu Majestatea Sa Regele Mihai I de Romania. Asta inseamna ca mai sunt oameni, si sper ca nu foarte putini, care n-au fost virusati de propaganda bolsevica.


 3. Ciudat ca un blog baptist a ajuns atat de sus insa faptul ca aveti o comunitate stransa e chiar ok.

  Cu Regele Mihai nu pot fi de acord. Vorbim de un om care l-a vandut pe cel ce l-a propulsat pe tron (Maresalul Antonescu), un om care face revendicari nefondate si in ansamblu un tradator inapt sa fie rege. In locul lui nu as mai fi indraznit sa-mi arat fata in Romania. Rusine…mai bine ramanea pilot de avioane !


 4. Draga krossfire,

  nu sint „vinovat” ca blogul a ajuns unde a ajuns. Si pe mine ma mira.

  Cred ca ar trebui sa mai citesti un pic istoria necontaminata de propaganda comunista, asa cum bine observa unul dintre comentatorii mai in virsta decit noi.

  Poate ca interviurile cu Regele ar merita citite. Realmente sint o delectare.
  Relaţia dintre Antonescu si REge este si azi neclara. Nu ti se pare ciudat ca tocmai acum au fost scoase documente noi care il incrimineaza-discrimineaza pe Antonescu?
  Noroc ca sintem inca tineri si vom avea acces la o istorie deconspirata, dupa ce vor fi ingropati cei care doresc restauratia comunista si dupa ce va fi ingropat si Regele.

  sa traiesti!
  (nu indraznesc sa spun „bine”!) 🙂


 5. Nu ma mira ca blogul a ajuns atat de sus. Blogul este situat pe o nisa, si in ciuda faptului ca nu sunt neaparat de acord cu religia organizata (parerea mea, nu incerc sa o impun) ma surprinde cat de uniti sunteti ! (ma surprinde intr-un mod placut).

  Revenind la Regele Mihai : Eu am citit istoria ”necontaminata” de gandirea comunista. Am citit si istoria miscarii legionare si l-am idolatrizat o perioada pe Antonescu (caruia, apropo, i-au fost bagati pe gat Horia Sima si cercopitecii sai). Am incercat sa citesc istoria necontaminata de ”tranzitie” si necontaminata de ”comunism”. Prin intermediul unui profesor de istorie din liceu facusem rost si de filmul procesului lui Antonescu, al executiei sale si de cateva filme cu speech-urile regelui Mihai. Este jenant ce poate debita omul ala si este si mai jenant ca noi il acceptam acum. Probabil este doar o consecinta a orgoliului nostru national ranit sau doar o speranta in ceva mai bun…insa tind sa cred ca este tot ”contaminare a istoriei”.

  P.S : Poti spune ca atunci Mihai era tanar, insa loialitatea si onoarea raman in sange…(evident, la oamenii care poseda aceste doua calitati)


 6. […] Posted by turnul on August 26th, 2007 10 mai! […]


 7. […] Princepele-preşedinte? După părerea mea este o mare greşeală candidatura principelui Radu la funcţia de preşedinte. Ar fi fost culmea să anunţe asta pe 10 mai. […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: