h1

Tupeul curvarului

mai 16, 2007

Dintre toate cutrele, curvarul are cel mai mare tupeu.

Dacă-l prinzi şi tragi pătura de pe el, se repede la tine cum că „de ce ai îndrăznit să-l faci pe el de rîs? Cum de n-ai îngăduinţă?”. E oripilat de îndrăzneala ta de a-l confrunta.

Se scîrbeşte de tine, că ai intrat în viaţa lui. E gata să te dea în judecată că ai intrat peste el şi „i-ai violat intimitatea”.

Caută să transfere vinovăţia, încercînd să te facă să te simţi tu prost că te-ai nimerit unde nu trebuia la momentul nepotrivit. E revendicativ şi obraznic şi, dacă este destul de inteligent, îşi va crea un eşafodaj pe care să sacrifice orice idee a moralităţii sănătoase.

Cel care descoperă adevărul acela trebuie să se simtă penibil, ticălos şi nemernic.

Dacă îl aduci în faţa judecăţii bătrînilor, are impertinenţa să te învinovăţească de faptul că „ai stricat pacea şi armonia”, creînd criza.

Criza curvarului nu începe cu momentul în care şi-a lăsat mintea însămîntată de păcat, nici nu începe cu momentul în care pofta zămisleşte, nici cu acela în care are loc înfăptuirea, ci cu momentul în care este el descoperit. Acest moment este începutul tragediei lui personale. Nu îi pasă de Cuvîntul lui Dumnezeu, ci numai de „gura tîrgului”.

Acolo se aşează tot zăduful lui: „Ce fericiţi am fi fost cu toţii dacă ai fi tăcut din gură şi te-ai fi prefăcut că n-ai văzut nimic! Na, acum e bine, ca ai două familii nefericite în faţă?”

Orice specie de curvar, indiferent de gen, are un tupeu monstruos, crescut la umbră, din greu în anii de ascundere în duplicitate. În momentul descoperirii îşi va căuta legitimitatea şi îşi va apăra identitatea, încercînd să îţi chestioneze ţie legitimitatea şi să creeze în jur o criză de identitate. „Cine te crezi? Ce treabă ai tu cu mine?”
Curvia şi Mîndria sînt surori bune. Mîndria flirtează cu Păcatul, Curvia curveşte cu Tupeul. Trebuie trasă la o parte pătura cu îndrăzneală şi stricat repede cortul Vicleniei.

Mîndria de Păcat nu mai poate fi despărţită. Sînt de prea mult timp împreună şi au copii deja. Este absolut înnebunită de complimentele pe care acesta i le face. S-a scrîntit de-a binelea. Dar pentru Curvie şi Tupeu mai este o şansă. Trebuie să petreacă cît mai puţin timp împreună, că altfel, dacă nu îi despărţim, să vedeţi ce odrasle o să facă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: