h1

Slobozenia de la Slobozia de Argeş – Episodul 2

mai 31, 2007

„EPISODUL 2: 21 APRILIE 2007
Pe 21 aprilie aprilie barbatii din biserica din Pitesti ne-am apucat de constructia bisericii din Slobozia. Vestea s-a raspandit ca fulgerul. Preotii au inceput sa treaca nervosi la deal si la vale de nenumarate ori. Au inceput sa sune la episcopie, sa intervina si sa faca ceva pentru a stopa constructia bisericii.

Marturia o am de la vanzatoarele unui magazin de vis-a vis, unde preotii au intrat sa vada mai bine lucrarea noastra (magazinul are si etaj).

Duminica care a urmat, in repetate randuri, in timpul slujbei, preotul Jianu Ionel a instigat

oamenii sa intre pe proprietatea noastra sa surpe temelia si sa dea foc la materiale, pentru ca aceasta este biserica satanei.”

Pastor Corneliu Peleaşe

2 comentarii

  1. Cand citesc povestirile astea am impresia ca ele fac parte dintr-un roman, ca e ori fictiune ori istorie.. Mi se pare asa ciudat sa se intample asa ceva intr-o tara care se vrea crestina si civilizata. si chiar in zilele noastre..
    Insa ma bucur sa vad atitudinea corecta a autoritatilor! Ma asteptam sa fie si ele partinitoare, ‘uitand’ legea..O surpriza placuta, ceea ce nu rezolva insa intrega situatie -pt ca nu are cum.
    Sa speram ca va fi bine intr-o zi. Acolo si peste tot. dar e cam greu cu asa prejudecati..


  2. ¨oamenii sa intre pe proprietatea lor, sa surpe temelia si sa dea foc la materiale, pentru ca aceasta este biserica satanei.”

    Mi se pare o reactie corecta a unor oameni care nu au nimic de-a face cu BISERICA! Domnul sa le lumineze mintea, sufletul si viata!

    Mult succes si Domnul sa fie cu dumneavoastra, frate Cornel!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: