h1

Ştiri de ultimă oră sau de primă lună…

iulie 2, 2007

Şi o ştire de ultimă oră – mai multe ştiri.

Sursa Redacţia UBR. (Aceeaşi care a editat şi Creştinul Azi pînă acum!)

Click AICI

Prezentul buletin informativ apare lunar şi are ca scop informarea membrilor şi bisericilor UBR cu privire la activitatea Comitetului Executiv al UBR. Informaţiile din acest buletin sunt furnizate de membrii Comitetului Executiv. Se distribuie prin e-mail şi poate fi tipărit şi redistribuit fără acordul expres al UBR, menţionând doar sursa, în cazul în care ştirea este folosită într-o altă publicaţie. Pentru abonare vă rugăm să vă adresati Uniunii Baptiste prin adresa de e-mail de mai sus.

14 comentarii

 1. Excelent!
  E de bine. Se pare ca nu vorbim in van. Domnul misca lucrurile. 🙂 Sa continuam sa ne rugam, sa spunem ce trebuie spus si sa-i slujim cu credinciosie pe cei pe care Domnul i-a asezat in pozitii de conducere ale cultului baptist din Romania.


 2. „Sa-i slujim cu credinciosie pe cei pe care Domnul i-a asezat in pozitii de conducere ale cultului baptist din Romania.”
  Ei trebuie slujiti? Nu, nu, greseala. Ei slujesc. Si noi sa slujim Domnului. Doamne-ajuta.


 3. ma rog. accept nuanta. si ei au nevoie sa fie slujiti pentru a ne putea sluji. 🙂


 4. Un lucru bun acest buletin informativ, si nadajduim sa aiba aparitii si in continuare.
  O mica remarca, doar cei care si-au publicat programul au avut activitate, ceilalti ce au facut, sunt sigur ca si ei au facut ceva pentru membri cultului. Poate in buletinul lunii viitoare vor avea si dinsii activitate.
  Sa ne rugam in continuare pentru ei si sa-i sprijinim in lucrarea Domnului.


 5. draga Aurel,
  e cam toata lumea din Executiv trecuta aici,
  fratele Candreanu spunea ca cel mai greu lucru este sa scrie rapoarte.
  Unii merg si nu scriu, altii scriu si nu merg. Trebuie gasit un echilibru intre acestea doua.
  sint unii sponsorizati de profesie care stiu sa scrie numai si numai rapoarte si sa faca poze si sa ne dea cifre. Nu este cazul aici si nu ma refer la acest raport.
  Sint misionari, cunosc unul in Oltenia, lucreaza ca un rob, are roade, este o binecuvintare, dar uraste sa srie despre el.
  Cum facem cu ei? si cu unii si cu altii.


 6. Aproape toata lumea: mai este un vicepresedinte cu pastorala si un secretar general adj., dar au mai putin importanta rapoartele asa cum zici si tu, important este sa faca treaba, si lucrarea sa mearga inainte.


 7. da, Aurel, pina acum am avut doua mandate un preşedinte şi un secretar foarte tăcuţi, dar se pare că eficienţi.

  Sper să avem şi mandatul aceste un preşedinte şi un secretar şi un executiv eficienţi şi transparenţi.

  Alternativa este să avem rapoarte şi cifre şi călătorii, vizite şi lucrurile esenţiale să rămînă nefăcute. Nimeni nu-şi doreşte asta.

  Să nădăjduim că actuala conducere va găsi repede echilibrul.

  Primarii din România tre ani de zile de mandat au vizitat tot felul de locuri. Este una dintre ispitele funcţiilor de reprezentare.

  Conducerea presupune mobilitatea, dar, de asemenea, şi ore de birou şi de audienţe etc.

  Vom vedea! Sîntem tineri şi ne putem permite să spunem: vom trăi şi vom vedea.


 8. Cealaltă echipă a fost Mladin-NEgruţ, dacă la asta te referi.
  actuala echipă este Tutac-Bunaciu.


 9. da, acum am înţeles. Slavă Domnului pentru toate lucrurile bune!


 10. M-am bucurat cand am aflat ca a aparut primul numar din „Stiri baptiste”. E un semn de transparenta si deschidere din partea echipei de conducere a Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania (UBCBR). Cand zic „echipa de conducere” ma gandesc la toti membrii Comitetului Executiv, asa cum reiese din statut, nu doar la presedintele si secretarul general. 🙂 Am luat fisierul de la „patratosu” cu speranta ca in sfarsit s-a transmis o informatie oficiala cu privire la rezultatele Congresului din 17-18 mai. Mi-a luat cateva zile pana am gasit timp sa citesc „stirile” si sa ma gandesc putin la ce am citit. 🙂

  „Stirile baptiste” nu au fost tocmai ce ma asteptam, dar e totusi un pas inainte fata de vidul de comunicare existent in ultimii ani. In continuare o sa punctez ce vad eu „de laudat” respectiv „de criticat constructiv”.

  „de laudat”:

  – aparitia buletinului informativ cu scopul informarii baptistilor, care fac parte din bisericile membre ale Uniunii, privitor la activitatea comitetului executiv

  – faptul ca realizarea paginii de internet a UBR constituie o prioritate pentru actuala conducere, ca instrument de comunicare publica

  – faptul ca s-au transmis informatii despre activitatati in care au fost implicati membrii comitetului executiv si legate de viitoarele intalniri ale organelor de conducere ale UBCBR (comitetul, consiliul, conferinta, etc.)

  -faptul ca buletinul informativ este o sursa de informare accesibila oricui este interesat, nu doar celor din consiliul uniunii, conducerea comunitatilor regionale sau pastorilor

  – faptul ca presedintele a inceput vizitele la nivelul comunitatilor regionale si este deschis sa „asculte” „durerile” bisericilor.

  „de criticat constructiv”

  – se transmite un spirit de individualism la nivelul comitetului executiv prin formatul ales pentru primul numar; faptul ca unii membrii transmit informatii si unii nu, poate submina spiritul de echipa; mie mi-a dat senzatia ca nu se trasmite mesajul unei echipe de conducere unite. probabil ma insel eu. 🙂

  – unele din informatiile transmise sunt mai degraba relevante pentru alte pozitii si functii de conducere detinute de membrii comitetului decat pentru functiiile pe care le detin in comitetul executiv al Uniunii; cine e curios poate identifica foarte usor aceasta stare de fapt, daca cunoaste ce alte functii ocupa fiecare dintre membrii comitetului. 🙂

  – nu s-a transmis un comunicat oficial din partea conducerii privitor la rezultatele congresului; dupa mine ar fi trebuit sa fie prima stire pe care sa o transmita acest buletin informativ dupa congres. 🙂 am vazut ca cei de la federatia europeana baptista au fost foarte operativi in a trasmite un comunicat, chiar la o saptamana dupa congresul nostru. daca ei au putut noi de ce nu am putea? (poate a fost totusi dat publicului un astfel de comunicat si sunt eu prost informat; pana acum am citit doar pareri si comentarii venite din surse neoficiale sau semioficiale)

  – nu s-a trasmis componenta consiliului de conducere al uniunii

  Cu alta ocazie o sa zic si cateva idei si resurse care ar putea contribui la dezvoltarea buletinului informativ „Stiri baptiste”, ca un instrument de comunicare eficient in slujba credinciosilor baptisti din Romania.

  Oare acum sunt de „stanga” sau de „dreapta”? Sau sunt „intre” si or da toti cu pietre in mine. 🙂


 11. da, cred ca si aprecierile si criticile tale, Mircea, sint valide.

  Sa vedem ce urmeaza.


 12. […] in D’ale baptiştilor, Comunicare. trackback La începutul lunii iulie, a apărut, în premieră, primul număr al buletinului informativ al Bisericilor creştine Baptiste din […]


 13. […] Executiv, asa cum reiese din statut, nu doar la presedintele si secretarul general. Am luat fisierul de la “patratosu” cu speranta ca in sfarsit s-a transmis o informatie oficiala cu […]


 14. […] Ştiri de ultimă oră sau de primă lună… […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: