h1

„Un exerciţiu de imaginaţie”

august 19, 2007

Iată un exerciţiu de imaginaţie care s-ar putea să stîrnească discuţii.

Pe cînd un exerciţiu de imaginaţie şi în dreptul nostru. Avem dreptul la închipuiri cu toţii, nu?

One comment

  1. Sa presupunem ca BOR se reformeaza atat de bine incat chiar devine o biserica vie care isi traieste credinta. Si treptat, renunta la cultul moastelor, impletirea traditiilor populare cu credinta si pune mai mult accent pe trairea crestina sip e invataturile sanatoase ale Scripturii si ale Sfintilor Parinti.
    Si se reformeaza atat de bine incat credinciosii neoprotestanti vad mai multa viata crestina in curtea vecinului decat in a lor si vor trece acolo. Asta ar fi un progress pentru biserica baptista, fiindca si in cadrul reformei protestante a existat un raspuns in biserica catolica, contrareforma, care a dus Evanghelia in multe parti ale lumii.
    Asa ca biserica baptisa ar urmari mai mult sa traiasca ce predica, sa inlocuiasca formele in devenire cu viata adevarata, sa aleaga la conducere oameni plini de Duhul Sfant care sa acopere diversele partide existente, sa’si recunoasca trecutul chiar si atunci cand e stramb, sa nu mai investeasca in cladiri mamut cu infatisari de banci ci in mai multe proiecte sociale, sa nu mai atraga oamenii cu sporturi si zorzoane ci cu vieti traite prin credinta puternica, sa nu mai importe totul din America…Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: