h1

Stirile baptiste pe luna septembrie

septembrie 4, 2007

Le poţi vedea aici.

Reclame

12 comentarii

 1. Iarasi stiri incomplete.
  Ex. Conducerea Uniuni este formata din presedinte si secretar general? (ceilalti nu a facut chiar nimic, daca se vrea o transparenta ar fi bine sa vedem ce au facut si ceilalti, poate stirile din octombrie)
  Nu vad anuntul ca secretarul general si-a dat demisia din partidul din care face parte asa cum a promis la congres.
  In rest sa auzim numai de bine si Domnul sa binecuvanteze conducerea Uniunii.


 2. Interesant! Numele Domnului apare de 0 (zero) ori în tot acest raport… dar despre bani, salarii, oameni influenţi, plantatori (în deşert!) de biserici baptiste, e vorba la tot pasul… tot înainte, domnilor!…


 3. dragul meu avad
  nu folosii apa unde vecinul isi spala ciorapii..!


 4. Avad baby nu-i treaba magarului de unde beau oile apa !!


 5. Draga Aurel, probabil că ceilalţi membri ai consiliului au fost în concediu sau nu şi-au trimis la timp rapoartele sau poate că au ales altă strategie decît vizitarea diferitelor locaţii.
  Oricum ştirile sînt de urmărit şi ne bucură consecvenţa.
  Ar fi trebuit, după părerea mea, să apară ceva şi despre gafa comunicatului, un fel de explicaţie, o precizare, o lămurire, ceva.

  Asta a fost făcută de preşedinte şi este parte din activitatea lui.

  Sperăm că vom avea totuşi ceva de genul asta pe oct.

  De asemenea, cred că vom avea ceva lista de nume cu privire la cei care înlocuiesc fosta echipa de acolo, cei care şi-au dat demisia.


 6. As fi curios ce au facut vicepresedintii in aceste luni.Au fost in concediu prelungit?Au strans fonduri in SUA pentru proiecte?Sau lucreaza cu sarguinta la o „noua strategie” conservatoare?
  Tot respectul pt.presedinte si secretar general.


 7. […] 5, 2007 Posted by interactiuni in D’ale baptiştilor, Comunicare. trackback A aparut, cu greu, „Stiri baptiste” pentru luna septembrie. De data aceasta l-am primit in e-mail. E drept ca asteptarile mele de la acest numar au fost total […]


 8. cam acizi, fratilor, unde este harul…?


 9. Draga Mihai, nu cred că vicepreşedinţii au stat degeaba. Nu ştiu dacă trimiterea raportelor lunare a fost un obicei pentru fiecare dintre dînşii. Unii au fost obişnuiţi cu asta de-a lungul timpului, alţii nu.
  Sperăm să intre cu toţii în ritm şi, dacă vor trimite raportele către birou spre centralizare, atunci să fie incluse şi în viitorul buletin. Cert este că lucrarea se face şi fără rapoarte şi cu rapoarte. Pericolul este mai mare să faci raporte fără lucrare, decît lucrare fără rapoarte.

  Dumnezeu cu mila pînă una alta…


 10. Sunt convins ca si vicepresedinti au lucrat in aceasta perioada, si poate unii mai mult decat cei care si-au facut raportul, dar este bine sa se cunoasca ce au facut toti pentru ca sunt o echipa… nu?


 11. Sigur ca da, Aurel, de ce am eu însă impresia că acest raport a fost făcut în grabă? de ce am impresia că ceilalţi vice-p nu sînt anunţaţi cînd şi cum pleacă acest buletin?

  De ce am impresia că este ceva care nu se face cu disciplină, ci la hei-rup?

  Poate că, anunţaţi fiind ceilalţi vicepreşedinţi că buletinul va pleca în data de 5 a fiecărei luni şi că în data de 1 a lunii respective trebuie să îşi trimită raportul, poate că atunci vom avea toate rapoartele.

  Dar sîntem abia la început, nu?
  Să avem răbdare!


 12. […] de atitudine pentru luna septembrie l-am ales ca reacţie la faptul că buletinul informativ „Ştiri baptiste” pe septembrie 2007 nu conţine ordinea de zi cu subiectele ce urmează a fi discutate în cadrul întânirilor pe care […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: