h1

Un blog extrem de interesant!

septembrie 11, 2007

Iată un blog extrem de interesant!!! Am încercat să las un coment, n-am putut, dar oricum, subiectele sînt tari! 🙂

Oricum, am înţeles mai multe decît din unele texte scrise de unii compatrioţi. Nu-i aşa că este estetic? Asta gîndeşte şi o mîţă în faţa calendarului.

Vă daţi seama ce înseamă să scrii de mînă asta? Încercaţi. O să căpătaţi respect pentru cei care şi vorbesc ce scrie acolo.

PS.

Am mai găsit unul.

19 comentarii

 1. 11 septembrie ..zi de glume..=))


 2. Nu-i zi de glume, dar merită să ne uităm puţin în curtea altora ca să vedem … cum se vede! Măcar atît.

  Nu toţi arabii sînt terorişti! Pentru fiecare dintre ei trebuie post şi rugăciune, nu doar bombe şi grenade.


 3. Cum mi-am petrecut eu 911 in undergroundul londonez…
  Am luat Jubilee line de la Canada Water (unde stau) pana la Canary Wharf (unde lucrez) . Ora 8:55 am, am urcat in tren. Ingramadeala mare, ca si in conserva. Dupa ce s-au inchis usile la tren mi-am adus aminte ca azi e 11 septembrie. Hi…, a inceput sa-mi bata inima putin mai tare. M-am uitat in stanga, dreapta… nici un suspect. Bagaje mici. Fete plouate, triste. Lumea se pare ca a uitat. Cand m-am dat jos din tren, am simtit o usurare. Am scapat… am scapat!

  Stati putin… ca trebe sa ma intorc acasa 🙂


 4. Nicu, azi in romania ploua la fel de insistent si urit ca in urma cu 6 ani. Exact la fel, tin minte ziua aia perfect.


 5. in Bucuresti nu ploua deloc, e soare 🙂


 6. Bine de voi, Irina, bine de voi, noi tînjim după soare!


 7. Da, a plouat in urma cu 6 ani. Cand am venit de la lucru, m-am uitat in agenda si mi-am zis:”O zi obisnuita, nu am planificat nimic pt azi, ca oricare alta si omenirea o va uita, eu o voi uita, o zi ca celelalte!”am inchis agenda si m-am odihnit… cum m-am inselat! Am aflat apoi vestea grozava. Teribil lucru! Niciodata nu stii cum se termina o zi. Poate fi o zi obisnuita, dar pe zarea vietii pot aparea nori, iar apoi furtuna… adevarul este urmatorul: nici o zi nu e ca celelalte! Nici una. Fiecare zi este un unicat, frumusetea este cum traim cu unicatele.


 8. Si mai ceva: toti stiu ce s-a intamplat pe 11.09.2001. Dar foarte putini stiu ce s-a intamplat pe 10.09.2001. A fost dat al un miliardelea Nou Testament Ghedeon. Domnul sa aduca vremea cand vor fi aduse in tara si Bibli de organizatia Ghedeon.


 9. Imi sunt dragi arabii… Cand vad femeile lor cum umbla cu mahrama pe cap, fie ca e frig, fie ca e cald. Doar ochii li se vad. Tin foarte mult la credinta lor. E bine in viata sa te tii de principii orbeste. La ei, fie e laie, fie e balaie. La crestini din pacate avem laio-balaia, starea de caldicel. Nici in clocot, nici rece.
  Cristofor Columb cand a descoperit America a tinut spre Vest si numai spre Vest. Daca se abatea o clipa de la Vest aveam si astazi numai Indii.


 10. Nicule, nu te grabi sa le admiri credinciosia. In cele mai multe cazuri este un joc dublu: credem ceva si traim cum vrem. In Arad a fost o chestie utrata acum vre-o cativa ani: au adus egipteni pe post de traineri la o companie din oras (Leoni). Care Egipteni isi faceau cu regularitate rugaciunile catre Alah – ceea ce nu-i impiedeca sa hartuiasca operatoarele din fabrica. Au fost femei care si-au dat demisia pe motiv ca sunt acolo sa munceasca nu sa faca pe damele de companie pt. arabi. Eu ma intreb de ce nu au dat Leoni in judecata?
  Stiu, generalizez, dar crede-ma, majoritatea sunt musulmani cam la fel cum romanii sunt crestini.


 11. Pace vouă!
  Zice Patratosu:
  „Vă daţi seama ce înseamă să scrii de mînă asta?”…
  Ce să însemne? Floare la ureche, pentru dânşii,…!
  Problema cu mâţele şi calendarele e că primele sunt din ce în ce mai multe…


 12. Al doilea blog i-ar lasa mutzi pe arabi. E un blog indian in limba marathi, scris cu caractere Devanagari :))
  Dan H., la fabrica voastra au nimerit doar arabi libidinosi. Am prieteni arabi care sunt oameni minunati, ar fi pacat sa crezi ca „majoritatea sunt musulmani cam la fel cum romanii sunt crestini”. A propos, nici romanii nu se impaca cu religia?


 13. Exista si cateva milioane de arabi crestini (dintre care mai mult de un milion ortodocsi). Am fost la doua liturghii tinute in arabeste si este interesant cum, din cand in cand, auzi cate-o vorba elineascas:irini passin, proschomen etc.


 14. auuu, ochiii!!!
  domle, unde ma trimiti doooomle sa intru? 🙂


 15. Cred ca ar fi chiar interesant daca as intelege vreo iota din ce scrie acolo…Lumea e plina de paradoxuri…nu cred ca as putea fi vreodata capabila sa invat arabeasca, japoneza, desi sunt limbi foarte cautate la momentul actual.


 16. Da, am ascultat o asemenea liturghie, este interesanta intersectia de melosuri, cel bizantin cu inflexiunile muzicii arabe. Faorte interesant de studiat petnru muzicieni.


 17. Am intrat, am citit si chiar am resit sa strecor un „hi” la pagina about. Tu cum de nu ai reusit, patratosule? 🙂


 18. Un articol interesant.


 19. Da, chiar e interesant Ioa, atunci care-i spilul, de ce sa dai credit cu 0?Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: