h1

A-nnnnebunit Europa, fraţilor, săriţi! sau „Ce ar putea să se întîmple la nunţile noastre?”

Septembrie 25, 2007

Uite aici una tare: taţii nu mai au voie să îşi conducă fiicele mirese pe culoar spre altar.

De ce?

Uite AICI.

Lumea mă ştie de eurosceptic şi că am spus pe toate cărările şi la toate amvoanele, de la catedră că ne îndreptăm spre o Europă care este ca un avion care şi-a pierdut motoarele, planează fără putere, dar altimetru o minte, îi spune că urcă.

Despre asta vorbeam cînd, în numele lui political corectnes şi alte prostii de genul acesta ni se va inventa o nouă formă de dictatură.

O nouă dictatură a egalităţii.

Ducă-s-ar pe pustii!

Spuneţi-mi, vă rog toată lista de chestii pe care le interzic oamenii ăştia ca să le promovez la mine în biserică! Dacă ei le interzic înseamnă că sînt bune, ce anume nu mai trebuie să facem, să căsătorim femeie cu bărbat, spuneţi-mi, vă rog, că intuiesc că acolo este boală mintală.
vorba autorului,

„The banning of this moment says much more about the sickness of some feminists than the origins of the tradition.”

Anunțuri

17 comentarii

 1. mda, destul de ciudat. Imi plac comentariile ironice de pe blog…


 2. Cica saptamana asta inainte de alegeri o membra a unui partid din Germania ,are in platforma electorala o propunere a casatoriei pe termen limita ( 7 ani ) !!
  Ea a fost casatorita de 3 ori … fara succes insa , la ora actuala fiind tot divortata.Pana la batranete mai poate incerca de cateva ori ! Este de rasul targului ! Stirea asta va rog sa nu o promovati in biserica .


 3. Mai aveam una dar am uitat-o …
  A innebunit si America !
  Un american l-a dat in judecata pe Dumnezeu ( na c-am scris tot numele ) ptr. faptul ca prea multe se intampla pe acolo , uragane , inundatii , tornade ,oameni fara adapost etc. si cred ca cererea i-a fost primita !
  De unde nu ai nu poti ca sa ceri !
  Nici asta sa nu o promovati , dar poate fi un subiect frumos ptr. predica.


 4. Pe asta s-a făcut şi un film, însă ideea trebuie înţeleasă altfel. Americanii refuzau să plătească despăgubiri celor care păţeau aşa, pentru că au stabilit (protejând fondurile lor, normal, nu ale păgubiţilor) că nu orice calamitate poate beneficia de despăgubire. Cele care au loc pe cale… ‘naturală’ nu urmau a fi despăgubite. (aveau o formulare specifică, din păcate nu îmi amintesc) Ei, acţiunea omului resepctiv nu era insultă sau blasfemie la adresa lui Dumnezeu (deşi gestul este nemaiîntâlnit şi pare ciudat), ci era sarcasm la adresa justiţiei şi a legilor date de ea.


 5. Reformulez un fragment: „…ca nu orice calamitate se va lăsa cu despăgubire…”


 6. Tot despre nunti:
  http://www.evz.ro/article.php?artid=324293


 7. Asta cu suedezii nu cred ca trebuie discutata de noi. Pentru ca ei traiesc in alta epoca. O duc atat de bine, incat se plictisesc. Si se plictisesc atat de tare, incat se sinucid din cauza asta. Sunt printre cei mai educati, cinstiti, si respectuosi europeni, Au o legislatie de invidiat, atat de bine pusa la punct, incat fleacurile astea cu pastori, si tatii mireselor e o chestiune discutata.
  La noi, chestiile discutate sunt alegeri, bugete, datorii, etc. Practic noi abia acum iesim din evul mediu, ca societate, desi mediul politic inca nu vrea sa iasa. Nu cred ca trebuie sa ne preocupe pe noi problemele suedezilor, pentru ca nu e cazul sa apara la noi. Pe noi ar trebui sa ne ingrijoreze cele ale americanilor, pe care mediul neoprotestant le imbratiseaza cu mult drag. Fie ele cat de idioate.


 8. Fiecare societate cu papagalii ei, Elisei.
  Cat despre suedezi si alte natii…e ca si cum eviti sa treci pe rosu, cedezi locul in autobuz si arunci hartiile la cosul de gunoi dar in schimb esti pedofil. In Olanda chiar se discuta chestia asta: legalizarea pedofiliei, evident, cu acordul parintilor (asta va linisteste, nu?).


 9. draga Elisei, putem pune pariu că Suedia e mai aproape de România decît America?

  Şi nu mă refer doar la geografie…
  Mă tem că muilt mai devreme se vor întîmpla comedii de care vezi în Suedia.


 10. Dan H, foarte corecta observatia. Nu le tineam partea la suedezi, ziceam doar ca din punct de vedere social, sunt atat de bine pusi la punct, incat acum se ocupa de fleacuri. Bine-nteles, din punct de vedere spiritual, sunt decadenti. Insa nu sunt ipocriti. Parerea mea.


 11. Sper ca prin termenul „ipocriti”, eu si cu voi intelegem acelasi lucru. Ca daca nu, fiecare avem dreptate, si tot nu picam de acord.


 12. Diseara va promit o noua definitie a termenului ipocrit, cu demonstratii si exemple.


 13. Am fost azi la nunta. cununia religioasa doar. Au fost doua adresari publice, a doi pastori, dar nici o predica, desi asa au fost introduse.
  Prima a fost o trecere prin Biblie, de la Geneza la Apocalipsa si inapoi, cu indemnuri care mai de care mai hazlii, si ilustratii si glume din cele mai nostime – Entertaintment – fara text de baza, fara rugaciune, fara nimic ce se poate numi predica.
  A doua adresare a pornit de la un text, dar s-a detasat foarte repede de el, si nici nu s-a mai intors…
  Predicam, sau facem entertaintment la nunt? ce risipa de oportunitati de evanghelizare… vai si-amar.


 14. nunti. scuze!


 15. That’s my point, Paul!


 16. „Cica saptamana asta inainte de alegeri o membra a unui partid din Germania ,are in platforma electorala o propunere a casatoriei pe termen limita ( 7 ani ) !!
  Ea a fost casatorita de 3 ori … fara succes insa , la ora actuala fiind tot divortata.Pana la batranete mai poate incerca de cateva ori ! Este de rasul targului ! Stirea asta va rog sa nu o promovati in biserica .”

  Chestia asta cu 7 ani cica vine de la un studiu care arata ca dragostea intre doi soti dureaza cam 7 ani. Cred ca nu au studiat ei mai mult. Ha, ha, ha.


 17. „Un american l-a dat in judecata pe Dumnezeu ( na c-am scris tot numele ) ptr. faptul ca prea multe se intampla pe acolo , uragane , inundatii , tornade ,oameni fara adapost etc. si cred ca cererea i-a fost primita !
  De unde nu ai nu poti ca sa ceri !”

  Asta daca tin eu bine minte a fost si pe la Timisoara si s-a inchis procesul pentru ca nu au avut adresa paratului.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: