h1

Apel la rugăciune pentru o operaţie

decembrie 27, 2007

APEL PENTRU RUGACIUNE – Luni 29 octombrie 2007, in timp ce se deplasau spre repetitia corului mixt „Bucovina”, familia Bahnean a avut un grav accident de masina. In urma impactului cu o caruta nesemnalizata, Ovidiu – care canta la bass in cor si are 14 ani – si fratele sau Eduard de 5 ani, au fost raniti grav si ambii au fost transportati la un spital din Iasi. Eduard a fost lovit la cap si a avut o taietura la gat, dar a fost tot timpul constient. Este externat de mai mult timp si este totul bine. Ovidiu a fost in coma timp de 3 saptamani, apoi inca 4 saptamani a stat in spital.
Dupa 3 zile de stat acasa, starea lui s-a inrautatit brusc si a trebuit sa fie dus de urgenta inapoi la spital la Iasi, la terapie intensiva. Starea de sanatate s-a reabilitat, dar medicii au decis ca e nevoie de o noua interventie chirurgicala pe creier.
Operatia va avea loc vineri 28 decembrie in jurul orei 9.00.
Ovidiu isi doreste in vara sa primeasca botezul, vrea sa revina inapoi in cor si isi doreste sa aiba o viata normala. In ultimele zile, Ovidiu a fost cel care si-a incurajat parintii ca totul va fi bine…!
Va indemn sa va rugati pentru Ovidiu, pentru medicii care il vor opera maine, pentru familia lui.
DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!
Petrica Moisuc – dirijorul corului Bucovina

5 comentarii

  1. Marius, MULTUMESC!


  2. Cu multă compasiune, că nu pot să spun „cu plăcere”!


  3. Operatia va avea loc, probabil, luni 31 decembrie 2007 ptca nu aveau o valva sa o puna la creierul lui Ovidiu. Domnul sa aiba mila de Ovidiu.


  4. Deci încă mai putem să ne rugăm!


  5. OVIDIU BAHNEAN – va fi operat, probabil, daca totul este bine, luni 31 decembrie 2007. Vineri a lipsit o valva pe care speram luni sa aiba ca sa o puna lui Ovidiu.
    Va indemn sa va rugati pentru Ovidiu si familia sa. Cei care nu il cunoasteti pe Ovidiu, va puteti uita pe adresa aceasta: http://www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=145137069 . Va multumesc! Petrica MoisucLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: