Archive for 8 ianuarie 2008

h1

Iartă-l, Isuse, că nu ştie ce face!

ianuarie 8, 2008

Cezar are blog. Asta-i bine! Inventariază Lucruri menite să ne enerveze. Aşa se intitulează blogul lui!

Reacţionează la tot felul de lucruri. Şi asta este bine! Am fost perfect de acord cu simţămîntul de la lingurică pricinuit de „crăciuniţe”.

Sîntem într-o ţară liberă, toată lumea se poate exprima… aşa face şi Cezar şi de cele mai multe ori o face bine!

Numai că, aşa cum spunea cineva ieri parcă: „Există libertatea de exprimare, dar există şi libertatea de alegere”.

Există libertate, dar libertatea mea este îngrădită de prezenţa ta. Asta este ideea lui Martin Buber, pe care n-ai cum să îl bănuieşti de simpatii creştine.

Mai nou Cezar a ales să posteze o chestie menită să enerveze pe cei care se simt iubiţi de Isus sau cei care vor să îl urmeze pe Isus, creştinii adicătelea.

Nu-i vinovat el, altcineva a creat chestia aia greţoasă, dar Cezar, ghiduş, ia flegma în pălmi şi o duce mai departe, la „analiza publicului larg”, ca să ne dăm cu părerea toţi. O pune în şir cu Versetele Satanice şi caricaturile lui Mahomed (după care criterii?)

Dacă asta a vrut să ofenseze, bun, şi-a atins scopul. Vorbesc numai în numele meu: Mă simt ofensat, rănit de prostioara aia făcută de nu ştiu care Javier… habar-n-am cum îi spune.

Dacă a vrut rating, atunci îl are şi pe acela! Să vedeţi mîine cum se ridică postul, dacă nu cumva îl retrage (spun asta pentru că am încă încredere în bunul lui simţ!)

Ce-o să ziceţi?

„Io’ te’ te, se enervează popa? Ce-o să facă o să-l scrie pe toacă, o să-i facă acatiste? Lasă-l, domle să spună ce vrea, e blogul lui!”

Read the rest of this entry ?

h1

De unde a ştiut Wurmbrandt?

ianuarie 8, 2008

Se ştia că Wurmbrand avea un sistem foarte bun de informare. Avea informatorii lui în inima sistemelor comuniste…

Probabil că şi acum organizaţia pe care lăsat-o în urmă lucrează la fel.

R.W. a ştiut totul despre istoria tatălui meu. Care este aceea? Am mai spus şi altă dată. Pun AICI link-ul pentru cei mai noi vizitatori pe blogul meu.

În urmă cu vreo două săptămîni un prieten mi-a trimit următorul document. Click pe link şi uitaţi-vă în dreapta jos!

Read the rest of this entry ?