h1

Un altfel de memoriu

februarie 4, 2008

Aud că unii colegi umblă cu un memoriu. Slavă Domnului! În sfîrşit „după 20 de ani”, vorba lui Dumas, ne trezim să facem din nou memorii! Asta-i o veste bună!

Oare se vor găsi în ţara asta încă 50 de păstori dintre atîţia mulţi care sînt să semnăm un memoriu împotriva desfiinţării CNSAS?

N-ar trebui?

Acum cred că este momentul în care să ne arătăm nu numai spiritul civic, dar şi faptul că ne dorim adevărul ca unii care predicăm despre Adevăr!

Oare ne vom găsi calea noi cei care predicăm Calea?

Oare ne vom găsi adevărul noi cei care predicăm Adevărul?

Oare ne vom regăsi viaţa noi cei care predicăm Viaţa?

Sper ca cei care au iniţiat memoriul cu pricina să ni-l trimită cît mai curînd să putem semna împotriva minciunii, laşităţii, perversităţii unui sistem care doreşte să ne violeze în continuare conştiinţele.

Poate că o iniţiativă oficială, din partea Uniunii, pornită de la vîrf ar căpăta mai multă credibilitate şi ar dărui din nou (celor care au avut-o şi au pierdut-o, că eu n-am avut-o niciodată) nădejde în noua echipă şi credibilitate.

Ce spuneţi?

Dacă nu se face de acolo, o facem pornind de aici?

Scriem un text simpluţ de genul „Sîntem indignaţi de …. etc. şi rugăm… etc. ”

şi semnăm…

45 comentarii

 1. Eu cred ca nu mai sunt 50 … este prea tarziu in noapte …


 2. ultima predică a tatălui meu, după ce a fost ameninţat că va fi omorît (se pare că ştia că nu mai are scăpare şi că este oricum compromis … )

  a fost „Străjere, străjere, mai este mult din noapte…

  Am schiţa în ulttima sa biblie…

  Aşa a rămas schiţa prinsă.


 3. Asta e problema ca ,multi pastori nu mai sunt strajeri au renuntat la datoria asta.


 4. Ma bucur ca macar unii se scutura si incearca nu numai sa profite de pe urma unor astfel de actiuni pozitive (deconspirarea) dar sunt gata sa penalizeze public abaterile (legiuitorului) prin actiuni care sa arate dezacordul in mod clar si neechivoc.


 5. Haide sa o facem 😀 .


 6. Buna dimineata!
  dar cel cu Herald mai traieste?
  E drept ca asta e si mai „indreptatit”!


 7. Eu am o nedumerire. De ce sa asteptam „trezirea” pastorilor care sa semneze, mai ales ca pentru multi somnul de la amvon este cel mai dulce, mai ales ca scaunul pe care stau in locul cu pricina le este o extensie a trupului de care nu se mai pot desparti ca sa mai mearga prin „staul”. Si mai ales ca multi confunda Imparatia Domnului cu imparatia lor? Si pentru ca in tara asta sunt asa putini Pastori (cu majuscula pentru ca pastori sunt prea multi). Da, veti spune despre reprezentare etc. etc.. Dar noi laicii ce suntem?
  Marius da-i drumul, ca nu mai trebuie sa asteptam miscarea celor care „sunt incremeniti in proiect”.
  Sunt sigur ca multi alti Pastori se vor ralia impreuna cu noi laicii.


 8. da, chiar asa…ce ar fi daca pe lista aia ar fi si laici nu numai pastori? e mai cu greutate daca e doar cu pastori?


 9. buna dimineata,
  din câte observ, dimineata asta debutează cu comentarii cam acide la adresa pastorilor
  Ma refer mai ales la cele spuse de funlw65 şi Fane.
  Dacă sunteţi membri în vre-o biserică sunt dezamăgit că asta credeţi voi despre pastori.
  Vă spun cu toată convingerea că dacă aş şti că cineva din biserică gândeşte aşa despre mine, mi-aş cumpăra un bilet până în jungla Amazonului, doar dus.
  Voi nu intelegeţi cred eu un lucru: Pătrăţosu(fratele Marius) atunci când critică pastorii sau cel puţin unele atitudini ale lor care trebuie criticate, el o face din interior, pentru că şi el este pastor. Deci el are de-a face oarecum cu paiul. Pe când voi intraţi în acest joc din afară şi asta este altceva.
  Cine a proţăpit pastorul acolo? El singur s-a aşezat?
  Şi cum se face că a rămas acolo? Nu sunt şedinţe în care poţi lua cuvântul să-ţi exprimi părerea? Nu sunt adunări generale în care se pot da voturi de încredere?
  Sau unii au liderii pe care îi merită?
  A cumpărat pastorul biserica? Cu ce bani? Şi ce biserică este aceea care poate fi cumpărată?
  Ai discutat cu pastorul despre nemulţumirile tale cu privire la cum slujeşte?
  Eu sunt pentru moment vicepreşedintele Comunităţii Cluj pe probleme de pastorală. Îi păstoresc pe pastori aşadar. Dacă cineva are o nemulţumire cu privire la pastorul lui sunt obligat să cercetez problema şi să discut cu pastorul respectiv. Şi cu siguranţă că dacă sunt nereguli în slujirea lui nu este menajat şi nici acoperit.
  Credeţi că nu sunt 50 de pastori care să semneze un astfel de memoriu? Probabil doar la noi în Comunitate sunt mai mult de 50. Dar dacă toţi ar gândi aşa ca şi voi, mă întreb dacă ar mai avea rost să semneze cineva ceva.
  Acuma vă las, am altele…şi precis nu mă duc să mă proţăpesc la amvon!
  Domnul să fie cu voi şi mai bine întrebaţi-l pe pastor cu ce puteţi fi de ajutor bisericii Domnului
  Să auzim de bine
  pastor Daniel Chereji


 10. da, cred că DAniel are dreptate într-un fel.. nu toţi păstorii sînt aşa… este foarte periculos să spunem PĂSTORII… etc.

  Ciprian, mîine apar răspunsurile Heraldului şi ale lui Cristi la răspunsul heraldului..


 11. Slava Domnului ca nu din Biserica din care sunt parte am luat „obiectul vorbirii”. Daca fr.Daniel este putin deranjat (si poate pe bune) as vrea sa ne reimprospateze memoria cu luarile de pozitie ale majoritatii (pentru ca in postarea de mai sus nu am facut referire la TOTI)cu privire la problemele morale majore cu care societatea noastra s-a confruntat. Daca s-a facut ceva, a fost tardiv si cu impact minim.
  Fr. Daniel cadeti Dvs. in pericolul generalizarii.Va rog ca inainte sa luati pozitie sa cititi atent si sa incercati sa intelegeti, ca nu este greu.
  Marius ma tem ca sesizez si la tine „oleaca” din teama ca cineva dintre laici sa spuna despre pastori ceva mai putin cofortabil.


 12. By the way, din comunitatea pe care fr.Daniel o pastoreste am prieteni dargi printre pastori pe care ii respect si fata de care am numai cuvinte de lauda si alturi de care am gandit, de-a lungul anilor la treburile Imparatiei, nefacand nicodata diferentierea intre pastori si laici. Dar care oare o fi proportia dintre PUTINI si MULTI?(ciudata exprimare!)
  Si asta o spun cu durere si nu cu rautate, pentru ca la varsta mea de 50 de ani pot sa ma detasez si sa incerc un punct de vedere obiectiv. Chiar daca este din partea unui laic.


 13. […] aceasta ca un dus rece despre desfiintarea CNSAS publicata de HotNews si reactia unor crestini. Patratosul spunea de memoriu, oricum ar fi, acum ar trebui sa se vada initiativa noastra, si e bine ca se […]


 14. Frate Fane,
  vrei sau nu vrei este o diferenţă între pastor şi laic. Da, aşa este. Toţi trebuie să ne ostenim la „treburile Împărăţiei”.
  Fiecare în „pătrăţica” lui 🙂

  Ai spus că „pentru mulţi păstori somnul de la amvon este mai dulce”. Pentru mulţi? I-ai numărat cumva?
  Poate cunoşti păstori care dorm la amvon, somnul cel dulce. Ce ai făcut pentru ei?

  Eu ştiu că mulţi sunt cei care nu pot să doarmă pentru că se frământă pentru „treburile Împărăţiei”. Şi pot să îţi dau şi mumărul lor! Nu sunt puţini!

  Domnul să ne dea har!


 15. Frate Ambasador. Eu lucrez cu numere.
  „Ai spus că “pentru mulţi păstori somnul de la amvon este mai dulce”. Pentru mulţi? I-ai numărat cumva?” „Multi” nu inseamna numar exact.
  „Ai spus că “pentru mulţi păstori somnul de la amvon este mai dulce”. Pentru mulţi? I-ai numărat cumva?” Nu cred ca poti sa dai numarul celor care se ostenesc pentru ca din nou folosesti „multi”.
  Dar de admirat este solidaritatea de casta.
  A propos, poate imi dai un raspun la intrebarea pe care ai ridicat-o „Poate cunoşti păstori care dorm la amvon, somnul cel dulce. Ce ai făcut pentru ei?” Ce este de facut pt. ei?


 16. am uitat ceva…

  sunt şi laici care slujesc mai mult decât unii păstori. Sunt valoroşi pentru Împărăţie.

  Deci,

  eu zic să pornim memoriul.


 17. Imi pare rau, aliniatul trei se refera la citatul „Eu ştiu că mulţi sunt cei care nu pot să doarmă pentru că se frământă pentru “treburile Împărăţiei””


 18. draga Fane, eu n-am văzut încă pastori dormind la amvon…

  nu ştiu, poate sînt eu prea tînăr…

  Fane, unde vezi tu teamă? asta înseamnă că nu mă cunoşti personal, am alte defecte, dar nu frica… îl consider cel mai mare păcat… după cartea Apocalipsei, de la Steinhardt citire

  Fricoşii sînt primii la intrarea în iad..


 19. am uitat si eu ceva

  sunt multi pastori care au probleme „din pricina stomahului” pentru ca se gandesc cu pasiune si entuziasm la treburile Imparatiei.

  Declar scor egal

  Deci, sa pornim memoriul


 20. Marius draga,nu la somnul fizic, cu sforaituri m-am referit (si stiu ca intelegi bine…) ci la cel al autosuficientei, al lipsei de pasiune si entuziasm…


 21. da sa pornim memoriul

  dar ce facem ca daca semnam memoriul la tine trebuie sa ne „deconspiram”? 🙂

  sa ii lasam pe cei de la comunitatea de Sibiu sa lupte impotriva blogurilor… fac ei memoriul ala.

  Se pare ca se mai face si in alte comunitati

  ca mi-a spus o pasarea ca acolo s-a intamplat…

  nu este impotriva ta direct Patratosule ca nimeni n-a indraznit sa iti rosteasca numele…

  Cineva din „noua generatie” good friend cu niste personaje pe care le stim noi… tot de pe blogul tau 🙂

  acela a pornit razmerita… 🙂

  De ce Sibiul?

  pt ca cine stie ce s-a intamplat in Congres are raspunsul…


 22. Fane, Fane…

  poate ne scrie patratosul ca l-am auzit o data cu unul dintre cele mai colorate discursuri la adresa starii bisericilor si pastorilor din Romania…

  Nu sunt cu totul de acord cu el… dar am apreciat retorica 🙂


 23. Cineva a vazut un camp de mori de vant rasarite de curand si a dat fuga sa stranga oaste 🙂 .


 24. ” Crestinismul a fost atat de diluat, incat daca ar fi otrava nu ar face rau nimanui si daca ar fi medicament nu ar ajuta pe nimeni”. Tozer si inchinarea http://nazireat4him.blogspot.com . ganduri din cartea” Inchinare si distractie” Si inca o veste marius …mama mea care nu este pocaita…inca:D are pe noptiera „Jurnalul fericirii” si „Daruind vei dobandi” de Steinhardt.


 25. Da, genial Tozer, îmi place foarte mult… Mulţumesc,

  Aia este veste bună, Alexander… să fie ortodoxă ca Steinhardt, asta îi doresc.. 🙂

  Visitorule, nu ştiu cum şi cînd m-oi fi auzit, habar n-am , nu mai ţin minte asemenea discursuri 🙂

  Nu comentez comentariul tău cu Sibiul 😦


 26. PROTEST IMPOTRIVA RESTAURATIEI COMUNISTE

  In urma deciziei nr.51/2008 a Curtii Constitutionale prin care ea a declarat ca fiind neconstitutionale dispozitiile Legii 187/1999 – privind accesul la propriul dosar si deconspirarea politiei politice comuniste – care produce o adevarata restauratie a regimului comunist in Romania, organizatiile semnatare solicita Guvernului, Parlamentului si Presedintelui Romaniei urmatoarele:

  1.) Initierea si adoptarea de urgenta a masurilor legale care sa permita continuarea mecanismului de deconspirare a Securitatii (politiei politice comuniste) si a colaboratorilor acesteia, precum si gestionarea arhivelor fostei Securitati. Organizatiile semnatare considera ca Decizia CCR submineaza principiile si fundamentele statului de drept in Romania si reprezinta o intoarcere la practicile regimului comunist.

  2.) Revocarea membrilor Curtii Constitutionale. Organizatiile semnatare sustin functionarea institutiilor democratice, inclusiv a institutiei Curtii Constitutionale, dar considera ca prin Decizia nr.51/2008 judecatorii CCR au actionat imoral, incompetent si impotriva institutiilor statului de drept. In motivarea Deciziei nr 51/2008, judecatorii CCR fac confuzii grave cu privire la fundamentele statului de drept.

  3.) Revocarea imediata a Avocatului poporului, care prin argumentele de sustinere a neconstitutionalitatii Legii 187/1999 nu a reprezentat interesele poporului, interzicand cetatenilor dreptul de a avea acces la propriul dosar. Avocatul poporului a sustinut in sedinta Curtii Constitutionale ca „exceptia de neconstitutionalitate este intemeiata, dispozitiile legale atacate continand un venin neconstitutional”.

  Totodata, organizatiile semnatare solicita membrilor CNSAS sa faca publice de urgenta informatiile pe care le au despre eventuala colaborare sau apartenenta a magistratilor, inclusiv a judecatorilor din CCR, la fosta Securitate.

  Organizatiile semnatare au decis de asemenea organizarea unor actiuni de protest, in Piata Universitatii (zona fantanii din fata Facultatii de Arhitectura), incepand din data de 3 februarie, orele 14.00, pana la rezolvarea acestor solicitari.

  Semnatari:

  Grupul pentru Dialog Social
  Societatea Academica din Romania
  Asociatia Pro Democratia
  Alianta Civica
  Academia Civica
  Freedom House Romania
  Institutul de Politici Publice
  Fundatia Memorialul Durerii
  Agentia de Monitorizare a Presei
  Militia Spirituala
  Societatea pentru Justitiei SoJust.ro
  Societatea Timisoara
  Fundatia „Gheorghe Ursu”
  Centrul pentru Jurnalism Independent
  Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie
  Asociatia Revolutionarilor fara Privilegii
  Asociatia 21 Decembrie
  Liga PRO EUROPA
  Academia de Advocacy
  Fundatia Soros Romania
  Grupul pentru Reforma Universitara (Timisoara)
  Fundatia a Treia Europa
  Blocul National Sindical


 27. REGELE MIHAI CERE REINFIINTAREA C.N.S.A.S.

  Palatul Elisabeta, 2 februarie 2008
  Secretariatul Majestatii Sale, Regelui
  Biroul de Presa al Majestatii Sale, Regelui Mihai, este autorizat sa transmita urmatorul:

  C O M U N I C A T

  Majestatea Sa Regele Mihai I considera ca incetinirea sau oprirea efortului de deconspirare a politiei politice comuniste este un act impotriva viitorului romanesc.
  Tara noastra a avut, in deceniul trecut, suficiente momente de ramanere in urma si de ambiguitate.
  Nu este posibila o constructie durabila romaneasca in lipsa respectului fata de institutii si fata de valori.
  CNSAS este o institutie perfectibila, care are multe de facut pentru a ajunge la rezultatele de care societatea romaneasca are nevoie. Dar aceasta institutie are nevoie sa fie intarita, nu desfiintata.

  In tara noastra trebuie sa domneasca legea, nu oamenii. Clasa politica romaneasca are raspunderea principala in acest sens.
  Drumul Romaniei catre o societate statornica, indreptata catre valorile democratiei si libertatii nu este nici reversibil, nici indoielnic.
  Majestatea Sa Regele cere intregii societati romanesti sa faca orice efort posibil pentru ca acest drum sa nu mai fie pus sub semnul intrebarii.

  MIHAI DE ROMANIA


 28. Amin. Si multumesc de incurajarea sfanta.


 29. Ce frumos ar arăta pe acolo prin lista aia şi UBR-ul…, dar numai de data asta, că şi acolo-i o salată de instituţii 🙂


 30. E strajerul care striga,glasul sau rasuna astazi pentru toti!
  PENTRU TOTI!


 31. Cultele Neoprotestante ar trebui sa fie primele care sa ia atitudine …

  Iarasi se misca incet sau deloc si pentru mine asta spune mult.


 32. draga Fun, moldovenii au două viteze „înşetişor”, „pi loc” şi „diloc”

  Sîntem deja în viteza a treia 🙂


 33. Of si Vai!
  Atentie la drobul de sare! Cred ca este un sindrom al „drobului de sare” printre noi si care ne macina mai abitir ca fostii (sau actualii) baieti cu ochi albastrii. Si asta este o masura a propriei neputinte in care ne complacem voluntar. De ce sa ma leg la cap daca nu ma doare? Dar trebuie sa ne doara!!!
  Ce ar fi de facut?


 34. Nu va mai straduiti : sursa HotNews.ro

  „Executivul va emite o hotarare prin care va permite CNSAS sa functioneze in continuare, fara a fi trecut in subordinea Guvernului, a declarat luni premierul Tariceanu.

  Premierul a declarat ca activitatea CNSAS trebuie sa continue in zona civila. „Dosarele trebuie sa ramana in zona interesului public. Doresc foarte mult ca Romania sa nu faca nota discordanta fata de celelalte tari fost-comuniste cu privire la desecretizarea dosarelor”, a explicat Tariceanu.”


 35. Punem pariu, Sent, că activitate CNSAS nu va mai fi ce a fost, nici măcar ce a fost…

  Astea-s declaraţii care nu costă nimic, oricum se apropie alegerile,

  una sînt declaraţiile politicienilor, alta-i realitatea juridică…

  „trebuie să se dea pămînturile înapoi, să intrăm în europa ” şi alea alea..

  vorbele nu dor,

  ia încearcă să intri în măcinişul justiţiei româneşti…

  Fane, dragă, nu cred că avem de a face cu sindromul drobului de sare…

  Eu cred că nu ai fost atent la ce se discută.

  speak for yourself, vorba lui Decebal 🙂 , cînd vorbeşti de complacere în neputinţă..

  Ce-ar fi de făcut? nu ştiu în dreptul tău, eu în dreptul meu ştiu ce am de făcut, şi, după cum vezi,…


 36. Draga Marius, inteleg f bine ce se discuta, chiar daca citezi din limba maghiara. Si inteleg de ce esti putin mai H2SO4. Si eu stiu si fac in dreptul meu ce este de facut de mai mult timp (chiar daca mai putin vizibil). Dar la o asemenea provocare cand se impune o voce unitara a Evamghelicilor ar fi bine ca ceea ce faci tu cu ceea ce fac eu sa fie puse impreuna cu ceea ce fac altii, altfel, cu un ghiocel nu aduci primavara. Si daca de sus(UBR) nimic, macar de pe aici.

  Domnul cu tine
  Ultima postare


 37. Bun, Fane dragă, şi cum putem ca ceea ce fac eu cu ceea ce faci tu să se adune la un loc, dacă o iei la fugă fără să spui cine eşti şi ce faci, măcar în privat…

  Eu n-am spus că nu înţelegi, eu am spus că nu eşti atent 🙂

  Acid sulfuric? Dacă am înţeles eu bine formula… da, azi sînt mai acid, după cum ai observat….

  iarăşi, nu cred că intuieşti motivele, bănuieşti, dar nu cred că eşti aproape de adevăr.


 38. Te rog sa-mi scri pe adresa de e-mail ca sa te pot contacta in privat. Acolo pot sa-ti spun mai multe pentru ca imi esti drag. Dar asta numai maine pentru ca acum trebuie sa fac ceea ce fac de 25 de ani in dreptul meu
  Te imbratisez


 39. ti-am si scris deja pe adresa pe care ai lasat-o

  dar poate ca nu este buna

  a mea este david arond emanuel punct ro


 40. In sfarsit o veste buna dinspre lumea politica:

  Citat de pe hotnews.ro:
  „Senatorii juristi au amendat marti Codul familiei si au specificat clar ca familia se bazeaza pe casatoria dintre un barbat si o femeie, si nu pe uniunea intre soti, asa cum era pana acum in textul de lege…..
  ….
  Modificarea a fost facuta la primul articol al Codului Familiei si, in opinia initiatorilor, nu lasa loc de interpretare: casatoria nu poate fi oficiata intre persoane de acelasi sex.”

  Stiu ca era unul din punctele cerute pt modificarea Constitutie, bine ca macar e specificat in proiectul de Cod.
  E momentul sa ne rugam sa treaca in aceasta forma de plen.

  Tot articolul, inclusiv comentarii profund mioritice aici:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-2291642-casatoria_intre_homosexuali_exclusa_fara_dubii_din_codul_familiei.htm


 41. Ce să spun. Slavă Domnului!
  Sper să ţină, la noi se schimbă totul de pe o zi pe alta…


 42. Sa vedem daca asa va ramane pana la sfarsit, iar dupa reactia C.Europene, care va mai pune un stegulet pt incalcarea drepturilor omului.

  Sunt obraznici homosexualii de nu mai pot. Auzi daca eu am o pensiune turistica si nu accept homosexuali se cheama discriminare, iar daca un hotel este pt homosexuali se cheama discriminare pozitiva.
  Ii iubim pe homosexuali ca suflete pierdute in pacat, dar uram acest pacat, iar statul trebuie sa garenteze si dreptul meu de a respimge prin mijloace de bun simt ceea ce este impotriva credintei mele.

  Sunt tari democrate unde copiii sunt dati in adoptie unor astfel de oameni, maine s-ar putea legaliza si zoofilia, este si pacatul acesta un „drept”.

  Mare rabdare mai are Dumnezeu cu noi!
  Sa dea Dumnezeu sa isi vina in fire si legiuitorii, dand legi care sa nu dispretuiasca cel putin legea naturii, daca de Dumnezeu nu vor sa stie. Iar biserica sa mai miste cel putin atatea degete cate misca la un spectacol de „evanghelizare”, cand este vorba de legi murdare.


 43. Vlad, din pct asta de vedere sa fim fericiti ca suntem in UE si nu in vre-un stat american mai de pe coasta de west …;)


 44. (Doar) ADEVĂRUL vă va face LIBERI! Recenta Decizie a Curţii Constituţionale îşi propune să scoată în afara legii Adevărul, dreptul de a-L afla. Dar, să nu uităm, pentru dreptul de a trăi într-Adevăr, s-a mai şi murit. Ori tocmai lipsa Adevărului face ca de aproape două decenii România să sufere de o continuă mizerie socială şi morală. Vechea nomenclatură de partid şi de stat s-a metamorfozat în elita economico-politică a baronilor, care a jefuit naţiunea cum nici cei mai înfocaţi duşmani externi nu şi-ar fi permis vreodată. Iar acum că CNSAS, cu toate imperfecţiunile sale, s-a apropiat de deconspirarea acestor mari maeştri ai minciunii, inclusiv, după afirmaţia lui Ticu Dumitrescu, din zona judecătorilor, Curtea curat Constituţională ia o decizie, ca o muşcătura.
  Chemăm cetăţenii pentru care Adevărul şi Libertatea înseamnă ceva ce merită acel mic sacrificiu de a veni s-o şi demonstreze în public, ca în mod simbolic, şi cu voie bună, (căci cunoaştem soarta dinozaurilor), să gonim, cu surle şi trâmbiţe, aceste stafii roşii ce ne bântuie încă oraşele. Ne întâlnim joi, la ora 14, pe str. Republicii (Agenţia CFR) la Marşul pentru Adevăr şi o Curte Curată.

  Veniti ?


 45. draga Ihtys, eu nu vin, plec la o slujbă la Negreşti Oaş, dar, şi dacă aş fi avut timp, nu aş fi venit epntru că nu cred în astfel de manifestări…

  Am mai fost cînd a fost problema cu Marian Munteanu şi a ieşit circ.

  Securiştii se bagă în astfel de manifestaţii publice ca să le compromită, să facă scandal etc.

  Dar îi respect pe cei care cred în astea .Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: