h1

Am mai găsit o culme a prostiei omeneşti!!!

aprilie 5, 2008

Creangă cu povestea lui, Prostia omenească, e timid! Odihnă şi tratament. Un prieten m-a ajutat să identificăm noi culmi, ba, mai bine zis, noi hăuri în care mintea omenească se poate ascunde la întuneric.

Gata, pentru postul ăsta nu mai am cuvinte de introducţiuni. I’am speechless!

Iată monstra! Nu mai fac nici un alt comentariu vis-a-vis de inteligenţia personajelor care declară ce declară. Vă las pe voi să judecaţi. Eu sînt bigot, „nazist” (cum mi-a spus cineva ieri), cu ochelari de cal şi altele ca astea. 🙂

Cred că, aşa cum îmi spunea prietenul care mi-a trimis articolul, postul „cu piscina” păleşte pe lîngă asta.

Enjoy!

Descarcă aici.

21 comentarii

 1. :O :O

  poate ar fi mai eficient sa lupte pentru lansarea unei bombe atomice care sa rada toata suflarea omeneasca de pe fata pamantului….asa mediul ar putea sa traiasca linistit si in pace 😐 😐

  Doamne ai mila!


 2. Trebuia sa incepi cu sfarsitul !
  Unii spun ce cred sau cred ce spun !
  De unde nu ai nu poti ca sa ceri .


 3. Asta de femeie! Ma intreb daca avortul a fost ecologic.
  Pana unde duce necuratul bietul om, pana la idiotenie desavarsita.
  Ma intreb daca vacantele de care vorbea, in special in Africa, le face tot ecologic, inot si evic.
  Oare de ce nu se sinucide, ar fi si asta un rau mai mic dpdv ecologic.
  Cum sa nu-l intelegi pe Darwin, cu asa o gandire dinozaurica? Si este femeie,sensibila etc. O fi eu vad doar dinozaurul in care a transformat-o cel rau,un dinozaur mare care omoara pe cel ce ii incurca planurile, mai rau decat daca o facea de foame.


 4. Acestei femei ar trebui să i se spună că şi ea este o povară acestei lumi şi că poluează natura cu respiraţia ei.
  Ar trebui să i se spună – doar pentru a vedea efectul – că mama ei nu a dorit-o.
  Dacă nici aşa nu şi-ar da seama ce scoate pe gură, Domnul cu mila…

  Ele se mint pe ele (dacă o cred) şi pe ceilalţi (dacă sunt crezute) când se pretind convinse că omul e o povară pentru natură. De fapt omul e o povară pentru comoditatea lor şi atâta tot. E un deranj prea mare din parte-le. Cum altfel ar mai merge în excursii pe munte, sub munte sau prin munte? Îşi maschează frica de sacrificiu în iubirea pentru natură…


 5. Eminescu spunea de imparteala in doua cete. Astia trebuie dusi la balamuc. Nu trebuie dat foc la casa de nebuni dar trebuie pazita bine sa nu poata da declaratii si altii sa le ingurgiteze si astfel sa se raspandeasca acest virus.


 6. Domnule Marius ! , nu inteleg mirarea si surprinderea care emana din titlu


 7. da, Mari, o gripă aviară ne-ar mai rări, şi atunci planeta ar fi mai fericită fără noi.

  „S-au crezut înţelepţi şi au înnebunit!”

  Eu mă bucur că oamenii ăştia nu fac copii. Nu te joci cu genetica. Dacă ăştia fac copiii, s-ar umple lumea de nerozi! (mă feresc să spun altfel, este cel mai moale cuvînt pe care l-am găsit)

  E bine, s-o ţină tot aşa! Va creşte coeficientul de inteligenţă pe cap de locuitor.

  Ba da, poţi să ceri, Aciduţu, să continue să se sterilizeze! „Cui nu are i se va lua şi ceea ce crede că are… ”

  Ba nu, Camix, pentru acea poluare s-a inventat guma, dar şi guma de mestecat este neecologică.

  Dragă Iancsi, dacă mai dă o dată gripa aviară, tipii ăştia chiar se îmbolnăvesc şi mor, din cauza „creierului de găină”. Aia-i problema!

  Păi de ce nu, Merlinlx, eu sînt un optimist, speram că lumea nu-i chiar aşa de ….. (AUTOCENZURAT!!!)


 8. http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=0da60aeb079c36b4938d

  apropo de minuni ale ‘lumii noi’


 9. A, nu aveam treabă cu respiraţia mirositoare a femeii, Marius. 🙂 O fi mirosind frumos, dacă nu trebuie să schimbe scutece sau să ducă la grădina zoologică copilul.
  Ce ai propune pentru schimbarea minţii celor care gândesc aşa?
  Eu la astea mă gândeam.


 10. Era un film amuzant in care premisa era asa:
  in viitor datorita ratei de inmultire a prostilor fata de oamenii normali (cei care incearca sa-si faca o cariera, un statut si apoi sa faca un copil) prostii vor stapanii pamantul. Idiocracy, se numea filmul.

  Well, de niste urmasi am scapat.
  Tipa asta mai dovedeste inca o sintagma: „daca taceai tot prost ramaneai”.


 11. http://www.news.com.au/story/0,23599,22896334-2,00.html

  Daca unii aleg sa nu faca copii, altii care fac, sit taxati. De…. trebuie oprita incalzirea globala!!


 12. oricum, n-are nici o importanta ce a facut ea. pina la urma, sint aberatii si mai mari pe lumea asta. ea doar a justificat o actiune comandata de egoismul ei propriu printr-un altruism fals.
  asa fac toate firmele cind se fac ca dau chestii la oameni, dar de fapt o fac pt scutiri de taxe si impozite
  asa fac toti politicienii cind mai voteaza cite ceva
  asa facem toti, intr-o directie sau alta. nu atit de grava, dar e o chestie umana, sa ascundem motivatiile egoiste prin altruism. doar ca asta e hazlie rau, in nebunia ei.


 13. Oh, da, asta da, M., da asta chiar depăşeşte prostia cu sterilizarea … Da, tu ai găsit o culme şi mai mare a prostiei omeneşti!

  Aia da!

  Da, Camix, am înţeles, glumeam! 🙂

  Vreau să văd şi eu filmul ăla, ateule!

  Iată de unde porneşte răul, Cristina, tot de la bani!

  Ai dreptate, Gadjodillo!


 14. „Culcalatorul” meu nu vrea să deschida pagina spre care trimite link-ul, asa ca incerc sa-mi inchipui despre ce e materialul cu pricina din comentarii. Oricum, despre „culmile” sau hăurile prostiei omeneşti nu se va putea niciodata spune totul. Vorba lui Einstein, care se minuna de imensitatea Universului şi a prostiei omeneşti, cu oarece îndoieli în ceea ce priveşte Universul, nu şi prostia!!
  Am văzut că vorbeaţi si despre avort. Mi-am amintit de o intamplare care m-a mâhnit rău de tot, o oră la care mi-am pus în cap o clasă întreagă de „demoazele emancipate” care încercau să ma convingă că avortul e la fel de firesc ca şi…”scobitul în nas”(sic)! Orice încercare de a le convinge că greşesc au respins-o categoric. Crezând ca am eu „ceva cu ele”!?


 15. Dumnezeu sa aiba mila de ei. Cel mai grav este ca unii incep sa creada in grup asa ceva. Dar Dumnezeu e la carma si a pregatit o zi si pentru ei! 2 Petru 3:7


 16. Nici eu nu pot scoate de pe pdf,
  as fi vrut sa citesc,,
  nu se poate trece pe altceva?
  Pe privat,dar cer prea muit. 🙂


 17. Domnul Isus i-ar fi spus sa-si lege o piatra de moara de gat si sa se arunce in mare.


 18. E noua religie, cea mai la moda in occident (global warming) si imbratisata cu drag si de super-conducatorii RO…daca din convingere sau impusa la cererea EU , nu stiu.Dar stiu ca o afirmatie de genul „a innebunit lumea” nu mai este exagerare.
  Marius, inca mai astept subiectul despre incalzirea globala…sa vedem ce credem despre situatia la mina


 19. Draga Alex, era vorba de femei care se sterilizează ca să nu mai facă copii. Copiii sînt sursă de poluare, spun ele.

  Draga Elisa, voi încerca sa trimit pe privat!

  Ei, Don, da, cred că ar face-o, din dragoste faţă de planetă, dar ar polua rîurile şi mările.

  Nu ştiu, trebuie să aleagă între poluarea cu trupurile lor moarte sau poluarea cu minţile moarte. Una din două….

  Global warming? Abia aştept o fotografie de la un prieten legată de asta, este o dovadă că toată povestea asta este o prostie… este o fotografie care însoţeşte un studiu ştiinţific care demonstrează că încălzirile şi răcirile au fost ciclice.


 20. Am auzit pe cineva spunând cu obidă ca mai bine ar lua Dumnezeu darul acesta al naşterii de copii şi l-ar da numai la anumiţi oameni, ca prea nu ştiu proştii ce să facă cu el. Sunt unii, săracii, care îşi doresc cu disperare copii, dar nu pot să aibă, iar alţii îi fac şi-i aruncă la tomberon. Aşa spunea bietul om, tocmai pentru ca nu putea să aibă copii. Ştiu că nu e corect ceea ce spunea, dar ajungi câteodată să zici ca el, Doamne iarta-mă! Mai ales după ce am vazut ştirea cu o fată care a născut şi a aruncat copilul în wc! Parcă nici animalele nu fac chiar aşa!
  In ce priveste chestia cu sterilizarea…asta este o culme a egoismului. A da viata presupune multa iubire, altruism, dorinta de a continua propria viata prin copii, prin urmasi. Dar unii tocmai asta nu vor! Alegerea lor..Refuza darul lui Dumnezeu, refuza iubirea lui Dumnezeu…refuza si pe Dumnezeu, chiar daca nu recunosc!


 21. asta e pacăleală de 1 aprilie, nu-i aşa?… că io refuz să cred că e reală chestia… aşa ceva nu poate să fie… pur şi simplu nu se poate… că dacă era o glumă era oarecum amuzantă, da’ dacă e pe bune… e tragic! prostu’ nu-i prost destul dacă nu-i şi fudul, aşa se zice, da’ când întâlneşti aşa ceva ai un şoc, e dureros doar să te gândeşti că există asemenea idei (pdf-ul ăla doare de parcă aş fi incasat un arici în bot)Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: