h1

MASA PĂTRATĂ

Masa rotundă este de obicei locul consacrat discuţiilor înalte, academice, sau talk-show-urilor televizate.

O masă pătrată, obişnuită, din acelea de care majoritatea ne bucurăm în case te invită la o şedere la vorbă. Masa pătrată este mai puţin pretenţioasă. Să rămînem, aşadar, la cele smerite.

Citeşte, dă mai departe, dă înapoi, ia pentru tine…


Traducerea Cornilescu faţă de alte traduceri apărute în spaţiul evanghelic românesc – articol ştiinfiţic în care se demonstrează că traducerea Cornilescu este încă demnă de toată încrederea pentru exegeză. Articol apărut în Suplimentul Teologic al Creştinului Azi.

Jurnal de augustinian în sevraj – propunere pentru o nouă citire a lui Augustin. Prezentare în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, Centrul de Studii Antice si Medievale, în 15 noiembrie 2006.

Despre Dumnezeu numai de bine, exerciţiu de trăire în adevăr, un articol-confesiune despre dosariada păstorilor din cultul baptist, publicat în Revista Creştinul Azi, nr. 4-5/2006 (101).

Să vezi şi să nu crezi, despre nevedere – Fragment din Cartea „Intoarcerea în Oglindă” – Despre nevedere, o critică a filmului lui Mel Gibson, „Patimile lui Cristos”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: