h1

Sîntem tari, fraţilor, sîntem pe locul III în luuuume!!!!!!

iulie 11, 2007

Naţie curioasă, naţie potentă. Bravos popor! Sînt mîndru de tine!

Se pare că imnul naţional în sfîrşit şi-a făcut efectul. Românii s-au deşteptat, mai ales ei,  băieţii. Feciorii noştri, ca brazii.

Ţărişoara noastră mică, dar cu mare potenţial, a ajuns pe locul al III-lea (LOCUL TREI, DA?) în lume (mondial, toate continentele, toate ţările) la căutări (vezi articolul). După Bolivia şi Chile. Toţi sîntem de neam latin, cu sîngele fierbinte şi un pic amestecat.  V-am spus eu că ne-au pus ceva în sînge?

Aşa ne spune Cotidianul din data de 21 iunie.

E bine totuşi că tot mai este un pic de speranţă.

Ceea ce sesizează cotidianul este faptul că românii n-au căutat cuvîntul secs (bad! rău!), ci numai ixixix, ceea ce mai poate fi vreo firmă de garduri antizăpadă, sau vreun model de croşetat, vreun şir matematic sau vreo ecuaţie (că oricum românii sînt cei mai buni la Balcaniadele de matematică şi la Olimpiade) sau alte lucruri de genul ăsta. Nu?

La un neam dus la biserică, creştin de 2000 de ani şi educat cu sfinţi ca Ştefan cel Mare şi cu modele morale ca Eminescu (fără Povestea poveştilor de Creangă, că nu-i în manuale), cu bancuri porcoase şi cu înjurători scabroase, nici nu te poţi aştepta la altceva.

Nu-i aşa că avem motive de mîndrie să ştim că dintre cei 28.528 utilizatori care accesează pagini murdare (am evitat cuvîntul din articol ca să nu apar pe google cu asta 🙂 ) în fiecare secundă pe plan mondial (asta bănuiesc că este o medie) o mare parte sînt conaţionalii noştri?  Bolivieni, Chilieni şi apoi, argintul, Româniiiiaaaaa!. Ce păcat că pe podium se cîntă numai imnul Boliviei! Ei, aurul, noi, bronzul.

Măcar la un lucru sîntem şi noi în topuri. Lumea a auzit de gimnastică, de Nadia, de fotbal, de Hagi, de istoria noastră, dri Dracula, de natura noastră, de bucătăria românească (mici şi sarmale), de ce n-ar auzi şi de vajnicii şi vîrtoşii români care caută să se educe, să înveţe, să se deştepte, să se scoale din mlaştina necunoaşterii.

Unde ne sînt gîndurile, fraţi români?

Ce închipuiri ne fac mai deştepţi?

X-urile, nu PX-urile, nici ChiRho-urile, nici IC XC (că oricum nu prea ştim ce înseamnă deşi sînt pe crucile de pe la toate răscrucile) ci de trei ori X-urile lor. neamul nostru ştie ce-i cu X-urile.

Să ne fie de bine şi spre deşteptare şi să ne dispară coşurile! Ura, trăiască şi înflorească!

(Ce ruşine!!!!!!!!!!)

3 comentarii

  1. da, aşa crezi, că legile sînt de vină, atunci de ce nu sînt aici ţările nordice în top? Că acolo au Amsterdamul cu cartierul roz sau roşu, cum o fi?

    Nu cred, e un anumit tip de curiozitate latină, un fel de nelinişte care ne paşte numai pe noi, italieni, francezi, spanioli şi toate cele derivate din noi…

    dar nu asta este principala cauza, principala cauza este educaţia religioasă şi cea familială. Familia şi biserica sînt aici elementele cheie


  2. […] Posted by turnul on August 26th, 2007 Sîntem tari, fraţilor, sîntem pe locul III în luuuume!!!!!! […]


  3. […] propulsează pe domniţele de la abatorul cu pricina tot în sus,  că tot sîntem pe locul trei în lume la căutările de pornografie, atunci merită să-ţi iei domeniu separat. Vorba cuiva, te muţi de la bloc, unde la etajul 1 se […]



Lasă un comentariu